Ons adres
Molenlaan 14, 2861 LA Bergambacht

Bel ons via 0182 351 300

 

ANBI

Molen den Arend

Wij staan op de familiebraderie van Bergambacht!

Op zaterdag 27 augustus bruist het gezellige dorpscentrum van Bergambacht tussen 10.00 uur en 17.00 uur van de activiteit en wij zijn er bij met een eigen kraam ter hoogte van ’t Bonte Schaep in de Hoofdstraat!

De Familiebraderie van Bergambacht is met haar ruim honderd kramen een groots feest voor het hele gezin en trekt belangstellenden uit de hele Krimpenerwaard en zelfs daarbuiten. Dat heeft alles te maken met de sfeer en het zeer gevarieerde aanbod. De lokale winkeliers pakken stevig uit met de leukste aanbiedingen, diverse verenigingen en stichtingen laten zich zien en het publiek kan genieten van de aanwezigheid van verschillende mensen die hun hobby’s tonen. Daarnaast zingt een koor in de Hervormde Kerk en gaan de vrijwilligers van de Hervormde Kerk in Berkenwoude poffertjes bakken. Ook Vrouwen van nu, BZC, KiKa, de Ontmoetingskerk, muziekvereniging Excelsior, toneelvereniging de Plankeniers, en buurtvereniging Uitbreiding Dorp geven acte de presence.

Zeker ook de moeite waard is de gezamenlijke kraam van Stichting Molen Den Arend, Historische Vereniging Bergambacht en Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Je kunt er terecht voor informatie over alle drie en de leukste en lekkerste ambachtelijke producten van de Molenwinkel aanschaffen, alsmede prettig geprijsde cadeaupakketten, samengesteld door de verstandelijk beperkte deelnemers van de Molenwinkel.  Daarnaast draait de hele dag een leuke molenvideo en kun je er voor een bedrag van slechts twee euro twee Engelenramen-fietsroutes en een wandelroute door historisch Bergambacht aanschaffen. Voel je van harte welkom om onze kraam te bezoeken!