header image

Laatste nieuws

Volgende evenement

We verkopen in Molenwinkel Den Arend nu de enige echte ‘Groetjes uit Bergambacht wenskaarten’! Daarnaast hebben we natuurlijk nog heel veel andere leuke souvenirs, maar ook andere cadeautjes en leuke hebbedingetjes.

Onze molenaar brengt u graag alle weetjes over Molen den Arend bij in een rondleiding door de molen. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten en u moet uiteraard geen last van hoogtevrees hebben! Een rondleiding is te boeken vanaf 10 personen via 0182-351300. Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar info@pannenkoekenrestaurantonderdemolen.nl.

Op zoek naar ambachtelijk meel? Zelf brood bakken of pannenkoeken? Laat u verrassen door het ruime aanbod van Molen den Arend in Bergambacht. We hebben heel veel soorten in de kast staan. U bent doordeweeks overdag en op zaterdag van harte welkom in onze molenwinkel!

Sinds de opening in september hebben we al heel wat mensen mogen begroeten in onze Molenwinkel. En daar zijn wij uiteraard heel blij mee! In de Molenwinkel kun je terecht voor allerhande bijzondere producten zoals: vele soorten meel van Molen Den Arend, boerenkaas, jam, honing, originele Krimpenerwaardse cadeaus, souvenirs en artikelen die gemaakt zijn door…

Afgelopen jaar is Stichting Molen Den Arend opgericht om de oude korenmolen in Bergambacht in oude luister te herstellen.  Inmiddels is de restauratie van dit unieke stukje Bergambacht begonnen. Als alles volgens plan verloopt is de molen eind augustus gereed en kunnen we hem op feestelijke wijze opnieuw in gebruik nemen. Vanzelfsprekend willen we ons…

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de eerste fase van restauratie van Molen Den Arend. Medio augustus zit de klus er op en verkeert de molen weer in topconditie!