Ons adres
Molenlaan 14, 2861 LA Bergambacht

Bel ons via 0182 351 300

 

ANBI
Image Alt

Nieuws uit De Molen

Molen Den Arend houdt weer een Molendag. Op zaterdag 13 april  is iedereen van 11.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom om langs te komen aan de Molenlaan 14 in Bergambacht! Altijd al een authentieke, historische molen willen bezoeken? Dit is je kans! * Maak een praatje met de molenaar en laat je rondleiden door de oudste korenmolen van de Krimpenerwaard * Geniet van het fraaie uitzicht over de polder * Maak kennis met onze Molenwinkel, ons ambachtelijk Molen Den Arend-meel én super aantrekkelijke voordeelacties op streekproducten, kringloopspullen, cadeauartikelen (én souvenirs Meer weten over Molen Den Arend? Kijk op www.molendenarend.nl of op onze facebookpagina molendenarend.

Molenaar Geert van der Kooi kreeg enkele weken geleden van Bram en Willy de Kieviet uit Numandorp het verzoek voor een rondleiding door Molen Den Arend. Al snel bleek dat het echtpaar een bijzondere band heeft met de molen: Willie’s opa Jan Spruijtenburg was in 1869 de eerste molenaar van Den Arend! Jan Spruijtenburg (geboren in 1824 te Groot-Ammers en in 1882 overleden in Bergambacht) was getrouwd met Lijntje den Besten, geboren 07-04-1830 te Groot-Ammers, overleden 14-02-1882 te Bergambacht. Op de gevelsteen aan de noordzijde van de molen treffen we de naam van Gerrit Spruijtenburg, zoon van het echtpaar, geboren op 10-05-1862 te Bergambacht. Gerrit

Molen Den Arend houdt weer een Molendag. Op zaterdag 24 februari  is iedereen van 11.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom om langs te komen aan de Molenlaan 14 in Bergambacht! Altijd al een authentieke, historische molen willen bezoeken? Dit is je kans! * Maak een praatje met de molenaar en laat je rondleiden door de oudste korenmolen van de Krimpenerwaard * Geniet van het fraaie uitzicht over de polder * Maak kennis met onze Molenwinkel, ons ambachtelijk Molen Den Arend-meel én super aantrekkelijke voordeelacties op streekproducten, kringloopspullen, cadeauartikelen (én souvenirs Meer weten over Molen Den Arend? Kijk op www.molendenarend.nl of op onze facebookpagina molendenarend.

Valentijnsdag komt er aan: het moment om je geliefde te verrassen met een mooi gedicht, een romantisch etentje of een lief cadeautje! Wat dat laatste betreft: we hebben in onze Molenwinkel de leukste presentjes voor je klaar staan. Kom gezellig langs om bij ons te shoppen voor jouw Valentijn of Valentina. Van woensdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 12.30 tot 15.00 uur. Je vindt ons aan de Molenlaan 14 in Bergambacht.