Ons adres
Molenlaan 14, 2861 LA Bergambacht

Bel ons via 0182 351 300

 

ANBI

Molen den Arend

‘Vriendenavond’ zeer geslaagd event

Stichting Molen den Arend mag terugkijken op een zeer geslaagde ‘Vriendenavond’. Op maandag 20 februari jongstleden gaven zo’n zo’n vijfentwintig sponsorrelaties van Molen Den Arend acte de presence.

De avond begon met een ontvangst en een rondleiding in de molen. Daarbij kregen de gasten van de molenaars Willem Roose en Geert van der Kooij alle ins en outs over hun vak te horen en werd de werking van Molen den Arend op aansprekende wijze gedemonstreerd. Daarna wandelde het gezelschap naar pannenkoekenrestaurant Onder de Molen, alwaar een heerlijk pannenkoekenbuffet klaar stond.

Tussen de gangen door waren er korte speeches van Marc Molenaar – voorzitter van Stichting Molen Den Arend-, molenaar/secretaris Willem Roose en bestuurslid Jan Timmer, die vertelde over de unieke samenwerking tussen Stichting Molen Den Arend en Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Beide organisaties runnen samen de Molenwinkel in Den Arend.

Na de afsluiting van het buffet werden de aanwezigen opgesplitst in zes teams en stond er een heuse pubquiz op het programma. De deelnemers speelden enthousiast mee en hadden het, getuige de vele lachsalvo’s, uitstekend naar hun zin!

Het bestuur van Stichting Molen Den Arend mag terugkijken op een geweldige avond met een record aantal vrienden. en sprak aan het eind van de feestelijke bijeenkomst nogmaals zijn dank uit voor hun sponsoring van een uniek stukje historisch Bergambacht.