Ons adres
Molenlaan 14, 2861 LA Bergambacht

Bel ons via 0182 351 300

 

ANBI

Molen den Arend

Molenwinkel-team zoekt versterking

Knutselen en spelletjes doen met onze deelnemers. Een gezellig praatje met hen en met onze klanten. Bezoekers helpen. Onderdeel zijn van een gezellig team. Als vrijwilliger van onze Molenwinkel van Molen Den Arend in Bergambacht beleef je het allemaal in een fijne en gemoedelijke sfeer!

Heb je wat uurtjes over die je graag op een leuke en zinvolle manier wilt benutten? Maak dan onze deelnemers en je aanstaande medevrijwilligers blij en meld je aan bij Arjenne Timmer (06-28682464 of arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com.

Als vrijwilliger kun je kiezen uit drie dagen waarop je inzetbaar wilt zijn: woensdag, donderdag en vrijdag van 12.30 uur tot 15.00 uur.

De Molenwinkel is een initiatief van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard en Stichting Molen Den Arend. Ze is gevestigd in de uit 1869 daterende Molen Den Arend aan de Molenlaan 14 in Bergambacht. In de Molenwinkel verkopen we allerlei soorten ambachtelijk meel, streekproducten, kringloop-cadeau artikelen, souvenirs en eigen werk van onze verstandelijk beperkte deelnemers!