Ons adres
Molenlaan 14, 2861 LA Bergambacht

Bel ons via 0182 351 300

 

ANBI

Molen den Arend

Feestelijke Open Molendag op 9 december

Leuke kerstideeën opdoen? Zelf je kerst- en oudejaarspakket samenstellen? Een rondleiding in een historische molen? De lekkerste streekproducten scoren? Brocante aanschaffen? Het kan allemaal op zaterdag 9 december tijdens de speciale zaterdagopenstelling van Molen Den Arend Bergambacht!

Tussen 11.30 uur en 14.30 uur wordt het genieten geblazen in de aan de Molenlaan 14 gelegen monumentale molen met Molenwinkel. De vrijwilligers staan klaar om u te ontvangen en de molenaar is aanwezig om u de molen te laten zien. Als het waait, kunt u de molen zelfs vol in bedrijf meemaken.

Super leuk: in de Molenwinkel kunt u zelf voordelig uw kerst- of eindejaarspakket samenstellen met een keur aan artikelen, waaronder leuke decoratieve spullen, streekproducten, lekkere sapjes, jams, kaas et cetera. Ook worden zelfgemaakte kerstitems verkocht, waaronder de mooiste kerststukjes, vervaardigd door de verstandelijk beperkte deelnemers van Stichting dagbesteding Krimpenerwaard. Met andere woorden: genieten van de molen én van de leukste aanbiedingen is op 9 december extra aantrekkelijk!