Ons adres
Molenlaan 14, 2861 LA Bergambacht

Bel ons via 0182 351 300

 

ANBI

Molen den Arend

‘Wat een leuk vrijwilligerswerk!’

Samantha Kouwenhoven is één van de enthousiaste vrijwilligers van het Molenwinkeltje in Molen Den Arend. Elke woensdag is ze er tussen 10.30 uur en 15.00 uur te vinden.

‘De Molen’ is een begrip in Bergambacht”, weet de uit het Krimpenerwaardse dorp afkomstige Samantha. “Als kind gebruikte je hem al als oriëntatiepunt. En nu ben ik in diezelfde molen actief. Heel leuk!”

Samantha woonde de voorbije 22 jaar in Valkenswaard en trok uiteindelijk toch weer terug naar het dorp waar ze haar jeugd doorbracht. “Nadat ik me hier weer gesetteld had ging ik op zoek naar vrijwilligerswerk. Ik zag een oproep voor het Molenwinkeltje en reageerde. En nu sta ik er. Bevalt me prima. Het mooie van het winkeltje is dat we hem samen met de verstandelijk beperkte deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard runnen. Ik begeleid ze bij de verkoop, doe spelletjes met ze en laat ze heerlijk knutselen. Geweldig om te doen. Ook mooi is dat het assortiment van de winkel een flinke impuls heeft gekregen. Het is aantrekkelijker dan ooit om hier langs te komen voor ambachtelijke meelproducten, leuke en prettig geprijsde cadeaus, hebbedingetjes, souvenirs  en streekproducten. Kortom: een echte aanrader! We hopen snel na de Corona-crisis weer open te gaan. Tot die tijd zal ik het echt missen.”