Ons adres
Molenlaan 14, 2861 LA Bergambacht

Bel ons via 0182 351 300

 

ANBI

Molen den Arend

Nieuwe vrijwilligster: Nel Molenaar                            

Nel Molenaar is onze nieuwste aanwinst als vrijwilligster in onze Molenwinkel. onlangs maakte ze haar debuut op zaterdag. “En dat is erg goed bevallen,’ glimlacht de Bergambachtse. “Natuurlijk is het zo’n eerste keer even wennen, maar ik ben geweldig geholpen door mij collega’s. echt super!”

Nel is iedere zaterdag tussen 11.30 uur en 14.30 uur aanwezig in de Molenwinkel aan de Molenlaan 14. “Ik hoorde van mijn zoon Marc dat het bestuur van Molen den Arend plannen had om de Molenwinkel naast de openingsdagen woensdag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 15.00 uur ook met de zaterdagen uit te breiden. Men zocht naar mensen die op zaterdag de winkel wilden bemensen. Mij leek het meteen een leuk idee en ik meldde me aan. Ik voelde me meteen welkom en kreeg  van mijn medevrijwilligers Ria, Willie en Piet op een fijne manier uitleg over mijn werkzaamheden in de winkel en waar ik allemaal aan moet denken op zon zaterdag. Erg leuk en gezellig. Zo’n winkel past bij mij, denk ik. Ik ga graag met andere mensen om en vind het leuk om klanten te ontvangen.”

De Molenwinkel van Molen den Arend is elke zaterdag geopend. Je kunt er terecht voor een groot aanbod in ambachtelijk meel, streekproducten, cadeauartikelen, kringloopproducten en nog veel meer.