Ons adres
Molenlaan 14, 2861 LA Bergambacht

Bel ons via 0182 351 300

 

ANBI

Molen den Arend

Molen den Arend present op Braderie Bergambacht

Tijdens de Braderie van Bergambacht op zaterdag 26 augustus aanstaande is uiteraard ook Molen Den Arend present. wij delen die dag tussen 10.00 uur en 16.00 uur een kraam met Historische Vereniging Bergambacht. en verkopen onder andere ons eigen ambachtelijke Molen den Arend-meel in diverse varianten.

Leuk is ook de primeur van een heuse en unieke Molen Den Arend-puzzel. U kunt deze op de Braderie en – van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 15.00 uur in onze Molenwinkel aanschaffen voor 29,95. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

De braderie is inmiddels niet meer weg te denken van de Bergambachtse evenementenkalender. Ook dit keer zijn er meer dan honderd kramen in de Hoofdstraat en directe omgeving te vinden. winkeliers komen met mooie kraamaanbiedingen, verschillende verenigingen zijn vertegenwoordigd en er zijn meer dan voldoende ‘natjes en droogjes’ te verkrijgen. Ook leuk; vanaf 17.00 uur komen Jan van Woudenberg en Barry van Vliet optreden. Kortom: 26 augustus weet je waar je moet zijn! In Bergambacht!