Ons adres
Molenlaan 14, 2861 LA Bergambacht

Bel ons via 0182 351 300

 

ANBI

Molen den Arend

50e Nationale Molendag: De Arend viert mee!

Op zaterdag 13 mei wordt in heel Nederland de 50e editie van de Nationale Molendag gevierd. Uiteraard doet ook Molen Den Arend mee!

Van 10.00 uur tot 17.00 uur is er van alles te doen in en rondom onze fraaie korenmolen aan de Molenlaan 14 in Bergambacht.

Zo staat molenaar Geert paraat om alle belangstellenden een rondleiding te geven in onze van 1869 daterende molen en is er op de eerste verdieping een foto-expositie over ‘De Brand van Bergambacht’.  Mocht het op 13 mei waaien, dan wordt een bezoekje aan den Arend extra interessant, want dan kunt u live zien hoe ons ambachtelijk meel wordt gemaakt!

Uiteraard is ook de Molenwinkel op de begane grond de gehele dag geopend. Daar treft u een keur aan meel- en mix producten; onderscheidend zuiver en lekker én geproduceerd in Molen Den Arend! Daarnaast worden alle bezoekers getrakteerd op een stukje originele molencake en kunnen de kinderen meedoen aan een prijsvraag én een kleurwedstrijd.

De Molenwinkel komt op 13 mei ook met speciale ‘Molendag’-aanbieden op het gebied van streekproducten, kringloopartikelen, klompen en kaarsen. Ook aantrekkelijk: onze Moederdagcadeautjes en vele andere cadeauartikelen.

De verstandelijk beperkte deelnemers van de Molenwinkel hebben zich eveneens flink uitgesloofd. Zij verkopen diverse spullen zoals zelfgemaakte kaarten, cadeausetjes en super leuke kettinkjes en hebben de molen feestelijk versierd!

Kortom: De Nationale Molendag mag je niet missen. Zet ‘m in je agenda en neem je gezin, vrienden en collega’s mee!